Vårfint!!

God morgon!!

Längtan efter vår och sommar nu är stor så jag har inhandlat Ellies första vår Body och tröja som jag tror att hon kommer bli jättefin i, funderar på om jag ska tjuvstarta vårkänslorna och sätta på henne bodyn idag med hennes fina jeans eller om jag ska vänta lite :))

idag blir vårt ena badrum "beställt", T och jag bestämde blandare,handfatet,blandare till badkaret,badkar,klinker och kakel så T tog med beställningen till jobbet så vi får en offert på allt så då är ett av rummerna klara i alla fall!!
Känns riktigt bra och jag hoppas det blir en bra offert för till och med badrummet blir "gammalt" och lantligt, men gammal och lantligt är dyrt så vi får se vad offerten säger när den är klar så jag vill inte visa det än ifall om vi måste ta bort något :)

Något vi inte behöver drömma om längre att köpa är vårt matbord, Isabelle från Mio är ingen dröm längre utan en dröm som har blivit sann DET ÄR VÅRT!!!
Tack vare ni vet vilka ni är så TACK TACK TACK TACK TACK jag är alldeles rörd och evigt tacksam!! Att vi har fått vårt drömbord som vi har tittat på länge, så nu kan vi börja leta 3 st stolar eftersom kökssoffan redan är klar :))

Nu ska vi göra oss klara för dagen och gå till mormor, vi ska posta paket till Australien till våran lilla Jakispotatis blir 2 år!!
Sen ska jag nog få mamma att stanna till vi "Wärres" och ta en Latté med mig :)

Ikväll vankas det Zuuumbaaa, can´t wait!!

Ha en trevlig Onsdag!
kram



Tröja från H&M och Body från Polarn&pyret, snyggt som bara den!




Kommentarer
Postat av: Kersti

Åh va fin Ellie kommer bli i dom kläderna!

Grattis till att ni har blivigt med bord och badrum :)

Vart det kaklet jag tror att det vart? ;P

Kraaam

2011-01-26 @ 09:46:50
Postat av: emma

Ja men visst, en liten solstråle :D



Precis, vi väntar med spänning på offerten sen kan jag avslöja lite mer ;)))))



Kanske ska säga ifall om en kakelspecialist läser, de är cement som man behandlar på något sätt (kan läsa om dom på Stiltje.se) den är lite speciell och kruxig verkar de som men tur att man har en plattsättare till sambo och så tycker jag att VI kan kalla den "plattan" :D :D

2011-01-26 @ 12:48:06
URL: http://emmaslillaplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0