Officiell paus!

Jag tar en paus från bloggen, jag har ju typ gjort det ett tag men nu skriver jag det här till den/dom som läser..

Livet har fyllts upp med en massa på senaste tiden så jag är i full fokus på allt som är igång och allt som kommer att komma snart och inom en snar framtid så som skola, dagis, flytt, resa, rensa, renovera, körkort och lite annat..

Eller det är stort som bara fan så jag tar paus härifrån och återkommer till hösten när allt börjar reda ut sig.

Är det inte konstigt hur man kan vara uttråkad fast man har så mycket att göra, många tankar om ALLT verkligen har kommit upp den senaste tiden, sen så har alla haft känslan att man inte passar in någonstans, har ni haft den?
Jag har den just nu och jag hatar den, men den är ju inte så ovanlig men man kan hata den för det.


Jaja, det mesta känns lite sådär nu, men det blir ju bra snart igen!

Sen så hjälper inte svälten i Afrika så mycket heller, jag är heeeelt knäckt när jag läser och ser bilderna jag gråter och gråter och en kväll kunde jag inte äta upp kvällsmaten utan jag vart illamående HUR det här kan få hända?!
Man kan ju undvika det och byta kanal eller vända blad i tidningen MEN jag vill inte det jag vill se den brutala verkligheten och jag HOPPAS alla andra i världen gör det också, man kan inte undvika verkligheten!
Jag skulle vilja åka dit för att hjälpa men jag kan inte lämna min familj just nu, jag vill åka ner och ta hem barnen så dom får sjukvård, men jag kan inte.
Allt är såååå himla tragiskt jag läser mig dock till HUR man kan hjälpa till,
Mina tankar är "Tänk om det där var jag och Ellie, tänk om det var Ellie som var så undernärd så hon inte kunde lyfta huvudet" Alltså jag blir så fruktansvärt ledsen så istället för att byta kanal och blunda för verkligheten så ska jag skänka pengar så fort jag får in lite pengar, det är de enda sättet JAG kan hjälpa dom just nu några hundra lappar har alla råd med jag kan skita i att äta flott mat en helg och skänka dom pengarna till Afrika istället, Så istället för en flott köttbit så skänker jag MER ÄN GÄRNA dom pengarna till den katastrof som sker just nu i vår värld..
Tänk er själva att se sitt barn dö en plågsam död, för det är det som gör just nu vilken MAKTLÖSHET föräldrarna måste känna för det finns INGET som dom kan göra för att rädda sitt barn, inga sjukhus, inga pengar, ingen mat INGENTING!
Utan dom kan bara hålla sina barn i sin famn så barnet känner den enda tryggheten dom känner till medan barnet sakta dör..

Dom är helt beroende av världshjälp..
Så hur gör du, blundar och vänder blad eller kan du skita i och köpa godis på lördag och skänka den 50lappen till Afrika?
Hoppas alla som har en 50lapp över skänker den till Afrika, alla dom här små människorna förtjänar att leva..

Jag avslutar inlägget med dom orden, vill jag ge er skuldkänslor?? Nej utan jag vill att alla ska vakna och göra en osjälvisk gärning, hjälp till och rädda barnen, tänk om det var ditt barn eller syster, bror..

Rädda korset
Unicef
Svenska kyrkan...
Ja det finns en mängd hemsidor ni kan gå in och läsa hur allvarligt läget är och hur man går till väga för att skänka pengar.

Gör det rätta gott folk!

Hörs när vi hörs och ses när vi ses :)

Jag hade en blogg en gång i tiden..

Det känns som det var ett bra tag sen jag skrev en rad här!
Livet kommer i mellan ibland så då får bloggen lida... Eller inte eller jag vet inte.

Livet rullar väl på typ som vanligt, T jobbar på sitt jobb sen jobbar han i huset så vi ser varandra allt för lite och igår rann min bägare över så jag var ledsen och mådde dåligt och ville bara att han skulle vara hemma med oss tror ni inte mannen kommer hem med en gång, vi pratar och reder ut saker och jag fick krypa upp i hans famn och mysa med honom.
Om vi inte hade haft barn så hade jag nog inte reagerat så starkt som jag gjorde igår, men det är tufft med barn det är inte alltid lätt så jag behövde honom hos oss igår bara för att få liiiite avlastning och bara kunna gå och bajsa ifred är ju sjukt uppskattat!
Jag har vår dotter konstant och jag älskar henne mer än vad jag älskar mig själv, men nu så har det vart intensivt utan "ensamtid", min träning spm då var min "ensamtid" ligger på hyllan för att T måste vara ute i huset HELA tiden, så jag antar att det vart helt enkelt för mycket för mig och jag kunde inte hålla det inom mig längre, att inte ha en ensam minut på dygnet tar väldigt på en tillslut (i alla fall på mig)
Vi ska vara inne om ca 3 månader och det är INTE klart på långa vägar, rädslan att han springer in i väggen är rätt så stor!
Han är ensam därute, han har haft lite hjälp av hans pappa och en kompis till honom, men hans pappa har haft sjuuuukt mycket på jobbet så han jobbar 247 och plus att dom har flyttat på hans gamla far till en ny lägenhet och då T:s farfar har INTE tagit det här bra utan han har blivit väldigt tagen av flytten så Ts pappa har ju SJÄLVKALRT vart där med honom, hans kompis hjälper till när han kan TACK OCH LOV att han finns där för T kan jag säga..
Och jag lovar att jag har verkligen försökt att visa den glada sidan att jag fixar allt här hemma, MEN det gick inte tillslut så nu har vi pratat igenom allt om hur vi ska göra så vi är back on track igen!

Idag var farmor barnvakt så jag och T har vart ute i huset alldeles själva och målat tak och slipat, så nu är Ellies tak målat och klart!
På tal om Ellie, hon går nu!
Eller för det mesta så ställer hon sig och går, hon är så duktig vår lilla tjej!!

Köket är nu i alla fall beställt, den 2a Augusti så kommer det ut till huset så då ska kökets golv,väggar, tak vara klart! 2 veckor efter det så kommer resten av våra fönster,
Det rullar på och jag känner verkligen att det här inlägget är mest BLA BLA BLA..
Men det skiter jag i, det är natt och jag borde sova!


Våra 2 stora fönster är på plats spm då är placerade i vadagsrummet/matrummet, här är ett av dom och det ska inte vara blå plast där forever, jag lovar :)

Närbild på Ellies tak, alldeles nymålat och det vart så jävla bra!
Det tog måååånga timmar, grundmålning och sen 2 gånger med färgsprutan, och tillsist så drog T penseldrag så det inte ska bli för "perfekt".

Dammiga T med det fina taket :)

Sov gott!


RSS 2.0