One step closer!

Om några timmar är det dags att gå till banken och fixa med lån och allt, vi skrev ju redan i Oktober och lämnade handpenningen men nu är det dags att ta det stora lånet, eller det är inte så STORT lån egentligen men det är lagomt för oss.
Vi har ju egna pengar att komma in med så handpenningen är redan betald och plus att vi har en rätt så bra buffert till renoveringen och betalat "måste" saker som värme/vattenpump, tvättmaskin ja såna saker har vi inte heller något lån på och så på så vis så slipper vi ta stora lån och det klagar vi inte på :)
Men som vi har pysslat och räknat och hållit på, nu är de mesta av dom här pengarna från vinsten från lägenheten men oxå extrajobb och levt snålt!
Men det är ju så man gör om man inte vill ha en massa lån, man får ju lov att kämpa men nu snart så får vi betalt för den mödan så då är det ju värt det!
Vad grejer det är och tänka på när man köper hus, det är inte bara och köpa och flytta in utan fan vad saker som ska grejas och fan vad det kostar och vad man måste ha!
försäkringar, larm (vet ni att det kostar extra om man har husdjur, eftersom dom rör sig inomhus så måste man ha något speciellt)
och allt det där med vatten,värme, el, lägga om tak, måla fasad, fixa fönster mm och tänk bara all färg man ska köpa! Ja allt sånt ska man fixa själv nu det är ju sånt där man har tagit för givet när man har bott i en hyresrätt!
MEN jag längtar, jag längat efter att komma bort från stan, kände det när vi var och klappade djur uppe på Hamsarvet, det är en gård som dom sköter om så som dom har gjort sen dom byggde den gården och det är från 1700-talet så dom tar hjälp av djuren och gården är idyllisk!
Längtan att komma ut till idyllen, till mitt hem är så stark nu så det pirrar i kroppen!

Hoppas dom inte har ångrat att låna ut pengarna bara om dom inte har gjort det så ör huset vårt den 7e Juni, egentligen skulle det här ske idag men nuvarande ägaren hade lite förseningar med sitt nybyggda hus så han frågade om vi kunde skjuta upp det en vecka, SJÄLVKLART sa vi!
Han är en god man och väldigt hjälpsam mot oss så då var det ju självklart att vi sa Ja utan att ens tveka :)


Snaaart så huset ska du få en makeover!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0