Back on track??

Nej inte direkt men den sista flytten innan flytten till huset är avklarad så nu har vi trängt in oss i en 2a, jag kan knappt stå ut nu så hur ska det här gå ;)
Eller jag tror att jag kommer att vänja mig vid en liten lägenhet med kartonger och sopsäckar överallt, men just nu vill jag att vårt hus ska vara renoverat och klart så vi kan flytta in till vårat lilla palats!
Men jag ska inte klaga för det min mamma har gjort för oss är helt otroligt generöst, hon flyttade ut från sin lägenhet och ska pendla mellan att bo hos mormor och pappa när han är ute och jobbar, så hon bor typ i sina resväskor hos SIN mamma och sin ex-make och VILKEN mamma skulle bara trycka på paus med sitt liv och göra något sådant, jo MIN mamma så jä*la fantastisk är hon!
Så att vi få bo i en 2a i centrum helt GRATIS är lika med: vem kan klaga :))

Sen så har mina eksem slagit ut ordentligt IGEN så jag kan knappt sitta här och blogga för att det är så torrt på händerna, ringde Hudkliniken och ska få komma dit kl 14:45 så jag LÄÄÄÄNGTAR dit till jag får lägga mig i ett varmt och skönt Kalibad så nedräkningen är i full gång här hemma..
Känns helt värdelöst det här, fick gråta ut i fredagskväll men vad hjälper det eksemen liksom men ibland så är det skönt att få gråta!
Min söta lilla tjej kan jag inte gosa med för det gör så ont och är infekterat så T är hemma idag och vabbar, känslomässigt så är det knäckande att inte få pussa,gosa,bada,tvätta ja allt sånt med henne utan det får T göra och är inte han mitt ljus i mörkret han diskar,städar, tar hand om dottern, hjälper mig att smörja in min rygg och pilla mig i håret så jag ska "glömma" att det klias och kryper i HELA kroppen, vilken hjälte han är min alldeles egen Superman!!

Hahaha jag vet inte vad jag ska säga, i Fredags morse så kände min pappa för att ta en sista minuten till Australien och hälsa på min syster med familj så han gick ner och bokade en vecka till Australien bara sådär, okej om det var till Mallis, London ja något lite närmare det är mer förståligt men till Australien, hahaha jaa vad kan man säga om min impulsiva pappa? Han var bokad och klar på fredag eftermiddag och på kvällen satt han på tåget ner till Arlanda, Living the Dream or what! :D
Han förtjänar varenda solsekund för allt han gör för oss och ställer upp, han sa: Ja jag önksar att jag kunde ta med dig så du fick sola och bada (för eksemen) men du kan ju inte släppa allt och sticka på en sån kort varsel"
Hahaha nej det skulle vara lite svårt att göra något sådant men man tackar för att han ville ta med mig i alla fall :)
Jag får vänta till Sveriges sommar och sen i september så drar vi till Toscana i en vecka, hyrt hus med pool och grejer så vi ska få uppleva den Italienska landsbyggden och det ska bli riktigt spännande!
Har bara vart i Italien en gång tidigare och jag var rätt så ung men jag kommer ihåg hur fint det var så det ska bli riktigt naaajs!
Vi åker med T:s familj och några familjemedlemar till T:s systers sambo så vi blir några stycken och jag antar att barnens höjdpunkt är poolen och själv så kommer man nog bli alldeles tagen av naturen :)

Nu ska jag göra mig i ordning och smörja in mig och ha fortsatt nedräkning till 14:45!!
Hoppas tiden går snabbt så jag får åka någongång och bada det skönaste badet som finns när man mår så här :)



Fin färg va??
Det här är då det omtalande Kalibadet :)
Så man har i lite mörklila pulver i badvattnet eller så kan man få hem det utspätt i flaska så då har  man i det utspädda i badkaret och fyller upp med vatten och en massa skön badolja så ligger man i det i en kvart, fräscht som fan men man måste komma ihåg att antingen klä in badkaret i byggplast så inte medlet har kontakt med badkaret för då är det stor risk för missfärgning eller så får man vara snabb och göra rent badkaret efteråt så det inte hinner att åka in och bli brunt!
Så får du inte doppa huvudet utan om man har eksem i ansiktet så får man badda försiktigt och om man inte vill ha bruna naglar så får man lov att måla dom med nagelack :))
Huden blir brun efteråt så vid nagelbanden och i eksemen ser det ut som man är smutsig, men vad gör det och vem bryr sig det hjälper ju som fan :)

Ha en trevlig dag!
puss&kram


Är det kväll snart??

Min kropp är slut och vill inte göra någonting, det känns som den står vid sängkanten och vill hoppa i säng redan nu och sova till imorgon.. Tick tack tick tack låt kvällen komma!
Morgonen började runt halv 6 som vanligt men jag hade väldigt ont i halsen och kände mig lite halvkass i kroppen, som tur va ville Ellie sova vidare efter frukosten så vi fick sova från 6-7:15 men jag var fortfarande inte i toppform..
Men nu har jag ätit lite fruktsallad och hoppas att kroppen bara behövde vitaminer för sjuk har jag inte tid med att bli vi har flytt och städ heeela helgen så tiden finns inte för några sjukdomar!

Som tur är så har vi inga måsten på stan eller något så vi kan vara hemma i värmen och leka,mysa och sova istället för att pälsa på oss och gå ut i kylan ca -25 grader, brrr!

Ellie ligger och sover nu så jag passar på att sitta och surfa lite, kollar grejer till huset för ovanlighetens skull, är lite kluven om bänkskivan till köket så jag ska kolla lite mer och så har vi lite ändringar med tapetvalen som är gjorda hittills så jag ska leta på en till tapet!
Men jag fastnade inne på min ABSOLUTA favorit sida nu och självklart är det kläder till Ellie, det är Australiensk sida som har jättefina kläder till flickor och det är plus i kanten att om jag sitter på ett café med Ellie så sitter det inte 4 st andra bebisar med precis samma tröja/byxor från Polarn&pyret, H&M, Lindex ja ni fattar!
Utan det kanske inte är så många som har dom här kläderna, självklart var det hennes älskade moster A som bor i Australien med sin fina familj som började handla där när E föddes, hon var lite exalterad att det kom en tjej så det var inte EN tröja hon skickade ;)
I alla fall så efter det så är jag helt fast, JÄTTEFINA kläder!!
Så nu vill jag handla en massa till lillan men jag försöker behärska mig :))
Jag lägger upp lite smakprov av det jag SKA köpa till lilla flintan!







Ja ni ser, det här MÅSTE jag köpa till Ellie, ska nog prata med hennes pappa när han kommer hem :D
Det finns självklart mycket mer jag vill ha men jag får börja med dom här plaggen och få han att se hur söt hans dotter kommer vara i dom här kläderna!
Tror inte han är så svåtövertalad ;)

Nu blir det lite kaffe så jag orkar med orkanen Ellie som är helt galen nu för tiden, kryper runt i hela lägenheten, försöker resa sig mot det mesta hon ser så det gäller att vara med så mycket man kan för nu är inte hemmet sådär jätte barnsäkert med alla flyttkartonger och andra saker!

Ha en fortsatt trevlig dag!
puss&kram



Byxhäng eller troshäng??

Vilket häng föredrar ni, byxhäng så halva trosorna och rumpan syns (ifall om man använder trosor dvs) eller troshäng där det bara känns som att du visar hela rumpan??
Mina trosor har häng idag och jag börjar fundera på varför? Är det för att man har börjat närma sig trettio så kroppen visar nu att den och jag håller på att förfalla, att rumpan är på väg neråt och trosorna försöker förgäves att följa efter sin kompis och om det är så fallet är då sitter trosorna i själva verket på ryggen nu för tiden!
Jag trodde att min rumpa hade förlåtit mig efter jag har vart lat i så många år och inte tränat den (förrutom promenader) jag tränar ju den varenda jävla dag nästan på dom där maskinerna eller på pass så kom igen rumpan och förlåt mig och klättra upp och sätt fast dig där du ska sitta där du har suttit och blivit beundrad tidigare, kom igen nu!

Det var mina bekymmer och förhoppningsvis så kanske den har blivit lite "fastare" så det är därför trosorna ramlar ner... HAHAHAHAA eller inte, eller?????
Nää nog pratat om den annars får jag ångest och går och tränar och jag har ingn barnvakt eller barnhage att sätta ner Ellie i så jag kan inte träna förens ikväll (Dubbla Zumbapass again) så jag lämnar det rumpämnet nu... 

Såg ni Magnus Betnér på 5an här om kvällen??
HAHAHAAA fy fan vad bra han är, rå och ärlig liksom det finns ju inget som slår det! Nu kan jag inget utdrag precis rätt men det handlade mycket om hur mesiga vi är och hur dumt allt låter när vi pratar om saker som vi egentligen skyller ifrån oss på tex att det är benstommen som gör dig tjock "Men förfan när började benstommen sitta utanpå kroppen i valkarna?" Hahaha klockrent!
Fast jag har ju kass humor men jag är ju tjock och tyckte det var skitkul ändå för det är ju sant!
Det är lättare att skylla ifrån sig på något än att säga som det är Hej jag heter Emma och jag lät allting gå överstyr med mat och godis och var för lat för att göra någonting åt det och intalade mig själv att det inte var så farligt så därför ser jag ut som jag gör, för sanningen är att jag väger alldeles för mycket och har alldeles för mycket fett på kroppen så jag är tjock helt enkelt :D".
När man kommer så långt att man kan erkänna det så tror jag att man är på god väg till ett bättre välmående :)

Nej nu ska jag ta och resa mig härifrån och gå till Ellie som kröp föbi och luktade bajs, så får jag se om röven följer med eller om den har åkt ner längst benen och ramlat av ;)

Ha en strålande dag!

Kanske ska tillägga att jag skojade om barnhagen, mitt barn är ju mitt barn och inget litet djur man kan släppa ut i en hage, rätt bekväm tanke dock!
Släppa ut henne i hagen med lite mat och leksaker, sätter igång musik så har hon underhållning så kan mamma gå och träna eller ta sig ett låååångt varmt bad..
Neeejdå, jag sträcker mig till att ha henne i gåstolen i hallen när jag går till tvättstugan ;)

Men herregud vad eller vem har det söta barnet ätit idag, måste ta reda på det här innan jag kräks!

Puss&kram

Hold It Against Me..

Jag är såld på Brittan (igen) jag har en liten crush på hennes nya låt Hold It Against Me..
Det roliga är att förr så vart jag på partyhumör när jag hittade såna här bra låtar men nu så ser jag bara spinning, bodypump, Body Jam framför mig och får en kick och vill gå och träna, är jag lite halvt skadad nu och har besökt gymet allt för ofta??

Nu så orkar jag inte förstå hur man lägger upp hennes video så ni kan ju lyssna på den på youtube om ni är intresserade av Brittan.
Så var jag duktig och gå och träna imorse, vi var 3 personer som var där och det var ju rätt så skönt för då blir det aldrig köer till maskinerna :)
Nu väntar jag på mat och orkar inte fortsätta med det här ointressanta inlägget men ha en trevlig Söndag!

Peace!




Alltså man blir ju matt..

Nu har jag suttit och läst tidningen som jag brukar göra varje dag, och det sätter ju igång tankar och tycken och något jag har lagt märke till det är var människan är missnöjd, missnöjd över sitt jobb, pengar, livssituation, avundsjuka, utseende och bla bla bla..
Allt som ges till en glömmer man bort om någon ger en pengar "Åh nu skulle jag vilja köpa det här men det är för dyrt" istället för att tänka HUR man förvaltar pengar så kan jag spara till den saken som är dyr..
Och om man FÅR någonting vi säger en säng så låter det "Åh tänk om det ändå var en svart sängram istället för vit" istället för att tänka "Wow, jag fick en säng, jag fick alltså flera tusen kronor av en mamma/pappa/syster/bror/kompis, TACK!"

Och det stora problemet PENGAR,  fundera på istället HUR man kan fixa bättre ekonomi om jag vill ha mycket pengar så får jag fan kämpa för det, plugga,plugga, jobba arslet av mig och inte KLAGA att det är jobbigt för OM DU VILL BLI RIK  ELLER HA BRA MED PENGAR SÅ FÅR DU FAN JOBBA FÖR DET, man får börja längst ner och arbeta UPP SIG, herregud så är det för varenda människa idag så att sitta och bara klaga kommer inte ge dig ett välbetalt jobb!

Sen så är det de här med ens egen livssituation, sitt egna liv, jaaa svaret är ju så jävla lätt DITT LIV, DITT ANSVAR det finns inte en enda människa som är skyldig dig att ge dig ett bättre liv, det finns ingen som ger dig ett bättre liv utan allt handlar om dig, dina visioner, dina lösningar, dina värderingar, dina kunskaper, din kämpaglöd, dina ambitioner..
Dina val allting ligger på DINA axlar ingen annans du väljer om du orkar ta tag i dig själv och ta tag i det DU vill!

Om du är nöjd med "lagomt" så ta för dig och få ett "lagomt" liv, om du vill köpa design möbler så följ drömmarna och köp en fotölj för 60000 kr, och om man öppna eget så följ dom drömmarna och gör det, vill du ha mycket pengar så följ den drömmen och gör det som krävs för att få det!
Om du vill ligga hemma på soffan så gör det men förvänta dig inget mer då än det som ges..

Och kan inte folk vara glada för varandra skull instället för att vara bittra?
Fan vad livet skulle bli roligare om folk vart GLADA för andras skull istället för att vara så jävla bittra för att inte DU fick det som din mamma/pappa/bror/syster/kompis fick, men vet du vad tycker du inte att dom närmaste förtjänar all lycka och framgång??
Om man inte tycker det så förtjänar inte man själv det heller, KARMA gott folk det heter karma
så vad tacksam för allt du har och om du vill ha mer så ta för dig av allt som erbjuds och finns och var GLAD över andras framgång och säg "GRATTIS, det här förtjänar du!" Det uppskattas att få höra dom orden och då kommer du oxå få höra dom orden :)

Tänk efter och bli ingen självisk,bitter människa för det är det man får tillbaka..

Låt inte drömmarna vara drömmar utan förverkliga dom istället så du kan känna dig nöjd med dig själv, ditt liv, dina val :)

PössÅkram



Bra start på helgen!

Ellie vaknade 04:25 idag och jag har funderat och sagt till min kära sambo " Ja men om hon vaknar tidigt så går jag upp och ammar henne så istället för att gå och lägga mig så kan jag traska till gymet eftersom det öppnar kl 5"
Det gjorde jag idag, efter hon var färdig så somnade hon om och jag bytte om för att ta mig en promenad till MåBättre, helt tomt på gatorna inte en enda levande varelse syndes till förrutom snöflingorna men vid gymet mötte jag 2 st plogbilar som höll på att ta bort snövallar så hela jorden hade inte blivit utplånad och bara lämnat mig kvar.

Det var jag och en till som hade tagit sig ut i morgonmörkret för att få en kick på morgonen, och det är sant man får en riktig energikick så det här lär ju göras om fler gånger,  jag var bara där en timme men det gav mig visst en hel del energi, men jag säckar väl ihop efter frukosten ;)
Jag hade planerat in ett Core-pass kl 10 men Ellies morfar är sjuk så jag vill inte packa på honom en 8 månaders bebis utan då var det här mitt enda alternativ och ett bra sådant!
Pappa är en man som vägrar erkänna att han är sjuk så om jag skulle fråga så skulle han säga ja så därför frågar jag inte utan jag har vart på honom och sagt att han får uppsöka läkare för att det låter som magkatarr så vi får se om han lyssnar på mig ;)

Så idag så har jag en fika inplanerad med en söt och go vän nere på Wärres sen blir det nog hem och packa ner grejer och planera nästa flytt, SUCK!
Men men det måste göras :)

Lägger upp en före&efter bild, vad tror ni om mina mål rätt så stora om jag få säga mitt ;)





Hahaha, det kommer att gå skitbra det här :D :D :D

PussÅKram på er

Bakläxa!

Fick en lite kommentar att jag ska lägga ut lite bilder på Ellie, så här kommer det lite bilder som är rätt så nya!
För nu är det så att våran kamera har slut på batterier och vi hittar inte laddaren :P
Men jag lovar M att jag ska skörpa mig ;)




FEL!

Ellie är 72 cm lång och INTE 74, vart lite fel där :)

Så nästan 9 kg och 72 cm är hon!
Börjar fundera på om jag var ett väldigt litet barn eller om dom har skrivit fel för enligt mitt hälsokort så var jag 65 cm och vägde 7750 när jag var lite  7 månader och 10 dagar men jag hade lika stort huvud som Ellie har idag HAHAHAHAA vilket snyggt barn jag måste ha varit :D :D :D

8 månader och 5 dagar..

Så stor har min tjej blivit!
Alltså tiden rinner verkligen iväg och det kom över mig nu när jag satt och drack kaffe i min ensamhet (E sover)
Jag kommer ihåg hur man preppade sitt hem för en bebis, nu köpte jag inga saker förens i 6-7e månaden men man preppade sig själv att bli mamma och pappa..
Från den dagen jag fick reda på att jag skulle bli mamma så gjorde livet en hel omvändning, T var nere på västkusten och fiskade när jag fick reda på att jag var gravid, det var en fredag och efter ett läkarbesök för mina eksem och jag stod på apoteket och skulle hämta ut medicin och helt plötsligt fick jag en känsla att jag MÅSTE ha ett graviditetstest..
Så hem och kissade på stickan och det vart ett plus med en gång så jag satt på toaletten, ensam i lägenheten och bara stirrade på testet, tårar kom och då självklart ringer min mamma!
Mitt i panik/glädje/förvirrings stadiet så ringer hon för att kolla hur det gick hos läkaren och min mamma är inte dum och hon känner mig så hon hörde att det var något, och när hon frågade "Vad är det ?" då brast det ännu mer och jag stortjöt och vräkte ur mig " Jag vet inte om jag får äta medicinen jag fick av läkaren" Hmmm varför jag sa så det vet jag inte hahahahaa!
Då frågade min mamma direkt "Är du gravid?" "Jaaaa" grät jag.. Hahaha herregud vilka minnen!
Så min mamma fick reda på att jag var med barn innan min sambo, jag kunde verkligen inte hålla mig för mamma och sen vart jag osäker om jag skulle vänta till på söndagen och berätta för honom så han fick en lugn och skön fiskesemester..
Men när han ringde så hörde han PÅ EN GÅNG att det var något, jag är superdålig på att ljuga och helst för honom och om man inte ens kan ljuga genom en telefon så är man verkligen kass!
T skrattade när jag berättade "Jag visste det!" jag grät och han skrattade, det var en bra kombo tycker jag :D
Jag hade förberett mig vad jag skulle säga att han skulle tänka på vad HAN ville, och att han skulle ta den här helgen och tänka igenom det om han verkligen var redo..
Vi var ju två som skulle bli föräldrar och inte bara jag så jag ville verkligen att han skulle tänka igenom det här, han var ju trots allt bara 24 år då och det tycker jag är en ung ålder, jag gjorde ju abort när jag var 25 år för att jag inte var redo så jag ville verkligen påpeka att han måste tänka igenom det här..
"Klart vi ska ha barn älskling" fick jag till svar direkt!
Ingen tvekan över huvudtaget, jag tvekade mer än vad han gjorde tror jag :D

Vi berättade inget för någon i början, bara våra familjer men inget till kompisar för rädslan att det kunde gå fel var någo som snurrade i huvudet den första tiden.. Vi hade tänkt att vara tysta till ultraljudet men det vart för svårt att vara tyst och hitta på några nya bortförklaringar varför man inte drack längre eller orkade vara med på olika saker så vi hade kommit in i 3e månaden när kompisarna fick reda på att vi skulle bli mamma&pappa.
Chocken var konstaterad, dom vart självfallet glada men också chockade :)

Kom ihåg så väl hur jag försökte övertala T om at vi skulle kolla vad de var för kön han sa nej hela tiden och han"visste" redan att de var en flicka men jag trodde pojke så därför ville jag visa att jag hade rätt också men när väl UL var så struntade jag fullkomligt om vad det var för kön "pyret" mådde bra och snurrade runt i mig så att ta reda på könet var så fullständigt oviktigt och jag är GLAD att jag inte tog reda på det utan att vi skulle få en överraskning efter en lång väntan och ett hårt arbete (förlossningen)

Jag kom ihåg oxå hur T tänkte om bebisens saker, han skulle ärva det mesta, ingen vagn över 5000 kr osv osv och jag var mer inne på en dyrare vagn och bebisens säng ville jag ha en lite mer speciell än en vanlig ikea säng (INGET FEL MED DET) men JAG ville ha det så om det var hormoner eller för att det var 1a barnet vet jag inte..
Sen när det kom till kritan och vi skulle välja barnvagn och säng så ville T den jag hade kollat in och den låg över hans egna pengargräns och sängen valde vi båda ut från TROLL som var en liten mer ovanligare..
Vi ärvde saker oxå som första bilbarnstolen, matstolen och skötbordet så fick vi en massa leksaker och det uppskattas som bara den för det är fan dyrt med barnsaker så TACK till er som gav era saker till Ellie :)
Nu när E skulle få en ny bilbarnstol så var T iväg för att kika på en och när han kommer hem sa han att han hittade en vi skulle ha och det var den enda bilbarnstolen som hade klarat något test (och då känner jag hur pengarna flyger iväg på en gång) jag hade tänkt några tusen men INTE 3800!
Så idag när det kommer till hans dotter så får det kosta vad det kostar, hon ska ha det som klarar alla tester och sen hur mycket det kostar struntar han i så nu är han värre än mig ;)))))

Iallafall, när det närmare sig Juni så fick vi hem ett papper där det stod "förlossningsplan", ett papper om tankar och önskemål när väl förlossningen satte igång.. vi skrev nog " Vi tar det som det kommer" "Inga förväntningar" Ja ni fattar, vi planerade ingenting för man kan inte planera en förlossning för vad som helst kan hända..
Det är den bästa inställningen att ha sa min barnmorska att man bara låter det ske det som sker..
Så det rörde mig inte i ryggen att förlossningen vart som den vart.
*Tog 22 timmar från när jag vaknade och hade ont på morgonen.
Lustgas,TENS,EDA,infektion så jag fick penecilin i dropp, värkar avtog öppnade inte mig som jag skulle, värkstimulerande dropp efter 14 timmar från när jag vaknade, fungerade inte, höjde droppet, fungerade inte, höjde igen, hade konstanta toppvärkar, Ellies hjärtljud låg mellan 180-över 200 så dom fick lov att stänga av droppet och snabbt bestämdes det Kejsarsnitt kl 02:05, 02:15 är jag förberedd och klar, ner till operation, fick mer droger Spinal bla, kroppen försvinner och dom springer runt mig och håller på, 02:27 börjar operationen och 02:29 är hon ute..

Jag var cool under hela tiden, jag var aldrig orolig utan jag var mer mentalt förbered att bebisen kanske inte skriker med en gång eftersom det kan ta ett tag innan dom "kommer igång" efter ett kejsarsnitt, men självklart skrek Ellie "i snittet" alltså typ i magen :)
Så om jag hade planerat: 12 timmar, ingen bedövning, bada badkar osv osv så hade nog jag blivit besviken över min förlossning, så att inte ha några som helst strikta planer inför sin förlossning är nog det bästa!

När dom sa att det var en flicka så grät jag nog, jag trodde en pojke men hjärtat klappade liiiitelite extra för en flicka och jag vet att det låter dumt att önska sig ett kön och jag hade blivit lika glad över en liten kille och gråtit då med, men jag fick en liten flicka den finaste lilla flickan i världen som för 8 månader och 5 dagar sen vägde 3800 och var 52 lång och idag nästan 9 kg och 74 lång :D

Herregud.. Ja det här vart ett långt inlägg, men ibland så skenar mina tankar och det är ju trots allt min blogg ;)

Nu ska jag torka kisspölen på golvet som Ellie lämnade efter sig när hon kröp förbi :)

Ha en go dag!



Nej, nej, nej och nej..

Så låter det nog nästan hela dagarna här hemma, jag har nästan god lust att räknade hur många NEJ jag säger till min söta lilltjej per dag!
Hon ska vara på allt och dra och slita i sladdar, blomman på golvet, mobilen, tvdosan JA ALLT..
Nu ligger hon under bordet här och fått tag i högtalarna..
Hon lyssnar inte på sin mamma när jag säger nej till saker utan hon ser att det betyder något som gör att mamma låter annorlunda men då måste hon testa och göra om det.
Herregud och det här är bara början, tänk när hon börjar krypa på heltid då lär man ju vakta henne konstant, nu så kryper hon lite men mest ålar sig fram till sitt mål så då kan man hinna med henne men det står inte på förens hon kryper så vi får väl "njuta" av dom sista dagarna/veckorna innan hon tar steget till att sluta åla och bara kryper, just ja hon ska resa sig upp mot saker så man kan inte lämna henne för länge ensam i ett rum!

Dom här sköna morgonstunderna vi har haft, vakna, amma somna om är borta!
Hon sover mer oroligt, vaknar och är lite ledsen och det brukar börja runt 4-tiden på morgonen sen så fortsätter det varje halv timme-40 minuter så vi är uppe tidigt och äter frukost och varenda dag så hoppas jag att hon vill somna om.... Men det händer inte längre och det är bara att gilla läget!
Jag vet att folk har det jobbigare med kolikbarn eller har ett barn som ska amma hela nätterna och aldrig får sova blabla och småskrattar åt mina problem här hemma men vafan jag har ju alltid fått sovit i alla fall från 00-06 sen hon föddes så nu när hon vaknar så tidigt och ska upp så tar det tid att komma in i det här dumma mönstret hon har hamnat i, så låt mig klaga!

Eftersom vi har haft tur med E och det händer inte så ofta att man får sova så många timmar i sträck som vi har fått eller haft några andra problem med henne så funderar jag på att hålla mig till ETT barn :D
Alltså det är ju bekvämt och skönt! Jag har sluppit att förvandlats till en utsliten mamma som behöver åka till ett vilohem, tänk om man får ett barn som är vaken hela natten och sen så vaknar E kl 6 och är vaken hela dagen då skulle JAG gå in i väggen, ska skulle inte palla det utan försöka stoppa tillbaka bebisen och knipa ihop i önskan om att barnet ändrar sig till en Ellie-bebis!

Jag är nog en väldigt bekväm människa och jag tycker ETT barn har vart mycket och om jag skulle få en till så är det ju inte så att T kan vara uppe med bebisen på nätterna så jag får sova utan man MÅSTE stå ut och vara vaken för han ska ju upp och jobba så då ska ju han vara utvilad och så kan ju inte han amma så jag kanske är en EN-barnsmamma :)

Men T vill ju ha minst 2 st så kan man skaffa sig 1,5 barn??

Åh nu vaknade jag till vilken tur vi har med henne, mitt lilla älsklinghjärta!
Jag behöver lite wakeup calls ibland för att inse hur bra vi har det, men jag skulle vilja åka på spa och få sova en dag i alla fall :)
Nu måste jag gå till henne INNAN hon äter upp min inredningstidning, sen kommer morfar hit och ska ha morfar/barnbarns tid medan mamma går på ett FunkAerobic pass, hahaha :))

Ha en fortsatt trevlig dag!

kram

Klumpidunsan!

Min dotter AKA Klumpidunsan!
Torsdags ramlade ur våran säng (gick bra), i lördags så satt hon på golvet hos en kompis som vi var hos och firade på henne och hennes sons födelsedag och helt plötsligt så ville hon kolla närmare på golvet och slog i pannan i golvet och hon vart ledsen och grät och när hon väl hade lugnat ner sig så drar hon ner kaffekoppen på mig och hennes lilla fot!
Alltså då blir man knäckt, vi var snabbt inne i badrummet och spolade kallt och lindadde in hennes fot i en blöt handduk så det röda försvann. Men man blir som sagt helt slut i kroppen och hjärtat gråter!

Vi gav upp och gick hem, E var inte på något partyhumör längre så vi traskade hem i vintersolen och hon somnande så gott i vagnen.
Senare så fick i besök av Emelie och pg och vi käkade pizza och drack en öl och spelade lite kort och jag kan bara säga att fyyy fasiken vilka dåliga förlorare pojkarna var, HERREGUD! säger jag bara, man vet inte om man vågade skratta eller inte ;)
Så det vart inte så mycket kortspel innan dom inte ville spela längre, men det var roligt så länge det varade :D

Idag så har jag fått en rejäl sovmorgon, stack till The Gym och tog hand om mig själv på motionsbandet i nästan en timme och sen en timmes Zumba, Härligt som bara den!! I alla fall delen att få ta hand om mig själv och motionsbandet, Zumban var inte sådär jätterolig en söt tränare med för mycket paus för att visa steg och sånt och både jag och J vill svettas, få blodsmak i munnen  och typ dö efter ett pass!
Men men på onsdag blir det favvo Angelica och snart är favvo tränaren på MåBättre tillbaka så det kommer att ordna sig ;)
När jag kom hem stod det kycklingsallad på bordet som älsklingen hade fixat medan jag var borta, MUMS!
Så den här dagen har fått tagit hand om mig själv en hel del och blivit lite bortskämd och det var jävligt skönt!!
Vart var mitt förstånd förut, alltså varför tränade jag inte förut, varför tillät jag mig själv att bli tjock,  varför slutade jag inte röka tidigare och varför festade jag varenda jäkla helg??

Ja dom frågorna kan man ju ställa sig och försöka leta efter svar... Eller så skiter vi i det och kollar inte bakåt utan det som räknas är NU och nu skulle jag nog aldrig börja röka, supa eller sluta träna.. Är det inte fantastiskt hur man kan förändras, man kan göra en helomvändning utan några problem!

Det var som på bvc sist så frågade dom "Röker du/ni?"
Jag vart ställd, jag har inte fått den frågan bara sådär någon gång efter jag har slutat.
Men stolt svarade jag "Nej" och fy sjutton vad skönt det var att säga NEJ till den frågan, kände mig stolt om jag ska vara helt ärlig :D

Jag är klar med "det" livet, röka och alkohol är inte min grej längre. Finns inget jag längtar till, jag längtar inte längre efter att ta en cigg, jag längtar inte efter att ta ett glas vin utan jag längat mer till MåBättre, och det är helt sjukt för så lät det inte förut kan jag avslöja..
Det är konstigt hur man förändras, men det är fantastiskt för man har ju fått bort dåliga vanor som jag aldrig hade trott att jag skulle få bort och jag har som sagt min älskade,finaste dotter att tacka!
Utan henne så hade jag fortfarande rökt, inte tänkt på hälsan och kanske jojobantat några gånger det här året och antagligen festat varenda helg..
Nu så har jag tagit tag i mig själv och välkomnat mig själv in i ett välmående och där hade jag tänkt och stanna :))

Imorgon är det vardag igen, jag och E blir ensamma när T åker till jobbet men som tur så ska han inte iväg och jobba efter jobbet utan han kommer HEM, han kommer hem till oss så ska vi väl fira lite Alla Hjärtans Dag!
Vi har inte firat den förut, för det är lite överdrivet tycker jag "ett jävla kärleks-Jippo" rättare sagt för jag älskar honom inte mer imorgon än någon annan dag och jag gillar mer spontan romantik och det gör han med och inte MÅSTE köpa någonting för att visa sin kärlek MEN nu så kändes det som det behövdes lite "firakärleks-dag" för just att när man får barn så är ju barnet nr 1 No matter what så vi som par ställs åt sidan, sen så köpte vi hus och då har vi mycket att tänka på där så igen så tänker vi inte på oss.
Så i år så påminner vi varandra om kärleken mellan oss :)
Kan låta knasigt men jag tycker det är viktigt att påminna varandra om paret Emma&T :)

Fan nu är det natt igen så nu ska jag försöka sova!

God Natt! 





SLITET/N

Mitt hår ser faktiskt helt ärligt talat för jä*ligt ut, jag såg det i spegeln idag när jag borstade tänderna så jag måste genast få en renovering ASAP!

Jag kan inte sätta upp allt hår i en tofs för det är för kort efter min gamla frisyr och jag kan inte ha det nedsläppt för då ser det för taskigt ut, Jag är i behov av Emelie så jag får traska dit imorgon och skrika HJÄLP! då kanske hon slänger ner mig i stolen med en gång när hon ser mitt döda hår!!


Det slitna delen av mig är min lilla brutta här hemma som har en bidragande faktor till det, idag har det vart den värsta dagen :(

Dagen började inte sådär jättebra, våran rutin är att kliva upp, amma och sen gosar jag ner henne i våran säng på T sida som då har åkt till jobbet, jag lägger massa kuddar under madrassen så hon inte ska kunna rulla ner det är då en fin kuddmur!
Jag lägger mig ner och vi babblar lite sen så somnade vi in...
En duns hörs och på en nano sekund så fattar jag att det är Ellie som har ramlat ner jag kommer inte ens ihåg vilken väg jag tog till henne antingen flög jag över sängen eller så sprang jag lika snabbt som vampyrerna i Twilight-filmerna fram till henne..
Hon gråter, jag vill gråta men då ser hon att jag är rädd så jag håller henne hårt samtidigt som jag känner på huvud,armar och rygg, jag vaggar henne ut till vardagsrummet och hon lugnar ner sig..
Jag tröstar henne och få en blinkande skylt framför mig mewd neonrosa text "Värdelös mamma"..
Usch det var jobbigt men när vi har tröstat klart och hon börjar babbla som vanligt så kollar jag benen och att inte något ben ligger konstigt, hon följde mitt finger med blicken fram och tillbaka x antal gånger.. Hon är okej!
Testet som var kvar var att hålla henne vaken i några timmar framåt ifall om hon har hjärnskakning så vi sjunger,leker och myser samtidigt som jag gör i ordning mig för dagens pass "rumplyft".

Hon är som vanligt hela tiden så jag informerade hennes mormor om vad som har hänt sen går jag och tränar (T har oxå fått reda på vad som har hänt hans dotter vid den tidpunkten) för hon var precis som vanligt..
När jag kommer tillbaka från "mördarpasset" så har hon inte sovit än så vi traskar ner på stan och då somnar mitt lilla hjärta i vagnen vaggad och trygg..

Alltså passet jag var på idag var en nära-döden-upplevelse för en flodhäst som mig, Herregud säger jag bara!
Det var många som var där och tränaren en smal och väldigt vältränad kvinna hon slänger på mig vikter som hon garanterar att jag pallar att träna med..
Sen kom hon på världens bästa idé "Ska vi dela upp passet till rumplyft/mördarpass för magen alla tjoar och skriker JAAAAAAAA, F Y F*N!
Det var så jäkla drygt så jag ville gråta typ men då hörde jag över hela salen "Kom igen Emma, lite till!"
Jag dör, jag dör jag dör och helst ville jag kasta frivikten på 5 kg i ansiktet henne men då skulle den antagligen studsa på hennes silikonläppar tillbaka på mig och då skulle jag få ännu ondare så jag avstod och tänkte vända mig till alla som skrek JAA till hennes förslag och be dom dra åt helvete och sen spy min galla över dom men jag gjorde inte det heller!
Jag var sååå stum i kroppen så det var sjukt, snacka om mördarpass som varade ENDAST 25 min för andra halva tiden är det spinning, men 25 minuter räckte gott och väl, sjukt jobbigt och jag har ONT!

Så fråga mig om jag ska gå på nästa pass?? ABSOOOLUUT!! :D

10 dagars schemat jag skrev i lördags så kan jag avslöja att jag har hittills hållit mina önskemål, tränat Lördag,Söndag,Tisdag,onsdag och torsdag så nu är det bara Lördagens Mixpass och söndagens Zumba kvar sen har jag fan lyckats med mitt lilla mål, det lilla målet är väldigt stort för mig :))

Till alla er som säger eller skriver att jag kämpar på och är duktig, TACK det värmer så sjukt mycket att få höra positiv feedback, EN MASSA KÄRLEK TILL ER!!!

Sov Gott!!

VIKT HYSTERI!

Det ser ut som Sverige har åkt på en GåNeriVikt epidemi för vart jag än går så finns det affisher, reklamer hur man ska gå ner i vikt och varje dag så står det hur man får en plattare mage på nolltid bla bla bla..
Jag tog en sväng in på Bokhandeln här i stan och det första jag ser när jag kommer in är ett bord fullt med GI-böcker, LCHF-böcker och alla anda miljoner sätt att gå ner i vikt-böcker, sen då i mataffären var det likadant plus att dom sålde träningsgrejer alltså vilken hysteri!
Är Sverige så jävla feta idag så sånt här MÅSTE finnas överallt??

Jag tror faktiskt det, jag har tänkt väldigt mycket på det när jag går på stan och ute och går att man ser hur många många människor är tjocka, alltså nu dömer jag INGEN för att jag själv överviktig men det är skrämmande att se så jag tror att vi måste ha en sån här vikthysteri för att folk ska bli medvetna om hur man egentligen ser ut..
Så en hysteri tror jag öppnar folks ögon och ser till sig själv att "Fan den här bukfetman är inte bra för det leder ju till hjärt och kärlsjukdomar"
Men så samtidigt så tror jag att folk tänker " Äh jag är ung så inge kan hända mig för att jag är liiite överviktig".
Vakna upp för det är ju klart som fan det kan hända och Ja man kan bli påkörd av en bil imorgon och dö i alla fall men det kan man ju inte hjälpa men att begå självmord saaakta är ju faktiskt något man kan göra åt OM man är tillräckligt motiverad, så fetman kan man göra något åt om folk bara vaknar upp lite!
Den väckte mig och det är tack vare all uppmärksamhet som läggs på fetman idag som jag vaknade till, jag har kunnat förneka och sagt att det inte är sååå farligt men när man verkligen slog upp ögonen och kollade på sig själv så HELVETE vad jag har levt i förnekelse för att ha den storleken på kläder jag har är inte bra för mig jag vill ha en annan storlek och jag SKA kunna handla kläder utan ångest!
Motivationen finns definitivt där nu och min familj är inte några som säger "Nä inte behöver du gå ner i vikt" utan dom är med och stöttar mig till 110% och det är också en motivation och jag har hittat ett aktivt liv som jag trivs med så det är bara och tuta och köra, man ska ju ändå leva med sig själv resten av livet så varför inte må bra och trivas i sin hydda?? :)

Men det finns gränser, alltså jag blir lite förtvivlad när barn tycker dom är tjocka, 7åringar går och säger att dom måste gå ner i vikt och bli smala, vart kommer det ifrån??
Jag tänkte inte på min vikt när jag var 7 år gammal, jag lekte med barbie då och mådde bra men barnen idag har press på sig från dom böjar skolan och hur friskt är det egentligen??!
Okej om dom är jätteöverviktiga att dom ska få hjälp men dom som inte är det TROR att dom är det, de är hemskt!
Därför har jag sagt att ALDRIG i hela mitt liv ska jag sitta och peta i maten och må dåligt när jag äter när Ellie blir medveten om allt runt omkring henne, ALDRIG ska jag presentera bantning för henne och då menar jag att hon ska se sin mamma banta lite då och då och det kan ju trigga igång något i hennes huvud att hon tror att hon är tjock, jag är ju hennes förebild så vad ger det henne för syn på mat och vikt??
Nej, här är det stenhård satsning på ett hälsosamt liv från och med 1 Januari 2011 så hon ser att man kan äta mycket mat utan att bli tjock och vi kan baka kladdkaka eller äta pizza någon gång då och då så länge det är kombinerat med bra mat och bra motion i våran vardag och det lovar jag min dotter att så ska det bli!

Sen något mer jag blir knäckt på är att det finns så många som hetsar att bli smala med en gång så fort barnet är ute, det är som att på några veckor ska ALLT vara borta och jag ska i smaljeansen med en gång!
Hallå vad fan, slappna av och ta det lugnt det är bra att man vill komma i form så snabbt som möjligt så kroppen blir snabbt återställd men det finns väl gränser?? Inte idag verkar det som, gravid ätstörningar är visst jättevanligt idag fy vad sjukt!
Njuuut av tiden litegrann och tänk inte på alla kilon som ska väck utan njut av livet liiite..

E är 8 månader nu och jag har inga bortförklarningar varför jag inte får bort gravidkilona utan då kan man kalla det lathet och jag vill inte vara lat jag vill vara snygg och bekväm jag vill inte skylla på allt annat (som jag gärna gör) utan nu är det ansvar för mitt välmående som gäller och Beach 2015 :D :D :D

Någon som man blir glad av att gå upp i vikt så är det dottern i huset, var iväg på bvc och E imponerade på sköterskan när hon visade sina snygga situps som hon gör när hon vill komma upp :D
Längden 72 cm och vikten 8980 g, "En rätt så stor tjej" var kommentaren från sköterskan när hon visade upp hennes stadiga kurva som ligger över medelsträcket på både längd,vikt och huvudomfång, så jag antar att det ser bra ut!
Älskade lilla hjärtat mitt!!

Nu ska jag steka på köttbullar och äta sallad innan dagen ZUMBAAAAAAA!!

Seee yaaa laaater :))

Mosig..

Jag känner mig mosig i kroppen idag, jag är fortfarande kass i magen och mår illa så ibland tror jag att jag ska få magsjuka men vilken magsjuka drar ut på tiden typ över ett dygn och bara ger en ont i magen och allmänt mosig??

Sen så var jag på Zumban idag och då mådde jag bra, men efter jag har ätit så mår jag såhär blä igen!!
Det är så typiskt för imorgon så ska jag till BVC med dottern för rutinkoll och ska man vara hemma eller inte, kommer jag att spy eller inte, eller är jag magsjuk fast jag inte spyr??

Hmm få ta mig en funderare och känna efter imorgonbitti om det är någon idé att gå dit..
Nej det finns roligare saker och skriva än om magsjuka :P

Som sagt jag var på Lunch Zumba idag för första gången och det blir nog den sista, hon var ingen bra tränare hon började med "Ja vi börjar med salsa så då ska vi göra dom här stegen" Så visade hon stegen och det är ju bra MEN efter varenda låt så stannade hon för att visa några steg som tex flamencon har sen så var det flamenco influerad låt sen så var det byte till t.ex Afro och då gjorde hon samma sak och skulle visa först så pulsen hann och gå ner så man fick inte rätta känslan för dansen och så var det heeeela timmen, GE MIG SVETT BLOD OCH TÅRAR typ!

Så spelar det ingen roll att hon visar stegen för man hinner iaf inte med i början när väl musiken är igång utan man lär sig efter 4-5 ggr om inte mer, det är ju inte lätt att mjuka upp skandinaviska höfter direkt ;)
Nej så jag ska inte gå dit något mer utan jag håller mig till hon vi hade i söndags som var såååå grymt duktig och pressade en så jävla mycket men det var ju det som fick en och tända till för vem vill stå still och träna, klart som fan det ska kännas!
Så imorgon OM jag känner mig frisk så funderar jag på dubbla pass Zumba först ett pass 18:35-19:35 på MåBättre med en tränare som jag inte har haft än, men hon var med på Zumbapartyt som jag var med på och hon var rätt så lika hon som vi hade i söndags (som oxå var en av ledarna på partyt) Så hon är nog grym!
Sen så är det Zumba med bästa Angelica på västra 19:45-20:45 så det blir bara 10 min i mellan och jag hinner dit..
Fråga är om jag orkar, men om jag har orkat med ett Zumba party på 2 timmar och det andra partyt på 1,5 så ska jag nog orka två pass för det är ju också 2 timmar..
Jag får sova  på saken och känna efter med magen och så..

Just ja, på det senaste Zumba partyt så kom det en låt som jag aldrig hade hört men jag vart kär i den, lyckan sprudlade i hela kroppen och jag ville bara ha mer och mer Zumba det var en MÅSTE HA låt..
Sen i söndags så hade LM den låten som näst sista fartfyllda låten och jag fick samma känsla där, jag bara älskar den..
Så jag har självklart letat efter den sen dess, googlat på "Zumbamusik" lyssnat igenom hela youtube typ, jag hade ingen aning om vad den hette eller vilken dansstil den tillhörde så jag har letet som bara den sen i Söndags..

Sen idag är lyckan fullbordad, JAG HITTADE DEN!!
Jag blir lycklig, jag vill dansa, jag vill flyga, jag vill skrika, jubla och hoppa runt så glad blir jag!

J sa det i söndags att det syntes att jag älskade låten, jag lyste upp och jag tjoade och skrek på träningen, den ger mig en sån kick!
Om jag delar den här med min få läsare så kanske ni inte förstår vad det är med den låten men ni får tänka att man har kört stenhårt Zumbapass, du är i sluttampen, snart får du vila, det är bara 2 st fartfyllda låtar kvar och det här är en av dom och tränaren säger " Nu vill jag att ni kör så hårt ni kan, PRESSA!!" och stegkombinationen är mycket sida till sida och hopp och snurr, alla hoppar runt och skriker av lycka medan svetten rinner, tränaren som är otroligt vältränad svettas lika mycket som en själv för hon ger en ALLT, och ingen bryr sig längre utan alla lyssnar bara på musiken och dansar, är fria på något sätt..

Den heter Hella Decale- DJ Mam´s feat Doukali & Soldat Jahman

Nu ska jag gå och spy... Nej kanske inte, fast man vet aldrig..

Hörs sen, Peace!




Fuskat, firat och fuskat igen!

Jag har fuskat idag, jag åt kladdkaka med mina två söta ladies som var här på besök hos oss idag!

FY MIG! Så nu har jag skällt på mig själv och jag vart straffad rätt snabbt med en kass mage så HA HA HA Emma där fick du typ!

Men men, gjort är gjort och gott var det :D

Sen så firade vi en jätterolig nyhet så då var det ännu mer okej att få fuska, HURRA HURRA man kan inte bli annat än jätteglaaaad!!!

Men imorgon så kör vi igång igen efter vilo/fusk-dagen med ett lunchpass, så tack J för att du vill sitta barnvakt åt lillan så jag får Zumba mig lite..
Skulle ha gått på BodyBalance imogonbitti med J men Ellie är orolig och vaknar titt som tätt så jag förbereder mig för en lång kväll/natt så ett lunchpass passar bättre in än ett morgonpass då man ska infinna sig på gymet kvart över 6 och innan det ska Ellie till mormor och grejer så nej det blir inge BB utan vi kör lite skaka rumpa istället :D

Så nu ska jag nog gå och lägga mig och försöka sova, Ellie har varit tyst ett tag nu så hon kanske sover till imorgon... Man kan ju alltid hoppas för man blir ju bra trött av att få för lite sömn men men så är det att vara mamma och pappa, eller hur :))

Sov Gott!!






Helgen kom och gick!

Jahapp, då var helgen över igen!
Undra varför vissa helger går snabbare än andra när det är lika många dagar, alldeles för få by the way!

Jag var ju på mitt första yogapass i lördags, jag ringde syster min på fredagen och övertalade henne att hänga med så efter alldeles för några timmars sömn så strax innan 9 spatserade jag, T och Ellie mot Må Bättre, dom fortsatte sin promenad efter dom lämnat av mig och gick runt Tisken och jag klev in på gymet taggad och astrött :))

Men det gick bra, alla är så Hej-vänliga och trevliga på det stället så man blir på bra humör och tyckte det var kul att vi skulle gå på Ryans 75 minuters yogapass.. "Det brukar ge en träningsvärk" säger en ur personalen som är väldigt tränad och fit så då rullade tankarna att om HON brukar på träningsvärk vad fan kommer jag att få??

Jenny och jag fnittrade och gick upp till yogasalen och tog fram mattan och filten som man använder och la ut allt på golvet, och jag fick höra " vad har du dragit in mig på egentligen?" av J "Det är lugnt" svarade jag oberörd..
Jag var oberörd till tränaren kom in och började "värma upp" och snacka, han var som gummimannen ett ben for upp dit och det andra åt ett annat håll typ..
Oron växte lite men det var försent att dra sig ur, lokalen hade blivit fylld och dörren hade stängts så vi var fast i yogarummet dom kommande 75 minuterna..

Vi överlevde! Men snacka om vad man utmanade kroppen, jag fick onda ögat av Jenny några gånger men som sagt vi överlevde och jag ska återvända dit och pressa mig själv och överleva flera pass för det är rätt så skönt med mjölksyra i HELA kroppen.
Den energin man ska få från yogan letade jag efter hela dagen, jag var kaputt slut i hela kroppen och hade huvudvärk, men det kanske var för dom få timmarna jag hade sovit och man lär sig hur man andaas och slappnar av i hela kroppen så jag tror att det hade en inverkan.
Vardagen fylls med saker att göra, heltids tänkande på Ellie, flytt, hus, hund ja en massa saker och måsten och när du väl sitter där på mattan och börjar andas och sak fokusera på BARA DIG så då tror jag att det öppnade alla kanaler och flöden så därav utmattningen!

Idag så vaknade vi tidigt, jag hade ont... Hello träningsvärken!!
ryggen,baklåren, armarna och magmusklerna under "säcken" värkte som fan så efter jag hade ammat lillan så gick jag och la mig igen..
Vaknade och hade fortfarande ont och första tanken var att jag kommer INTE orka med Zumban kl 16...
Jag gick dit ändå, fast jag verkligen inte ville eller orkade så gick jag dit och hade jättekul!!!
Zumba är den roligaste träningen jag har tränat och fast det brändes, gjorde ont, blodsmak i munnen och svetten sprutade så sprudlade glädjen i mig och jag tog i som faaaan och jag bara ÄLSKAR det..

Om man inte svettas eller känner att det bränner när du tränar så gör du fel! Det SKA göra ont och kännas i hela kroppen, du blir nöjd och din kropp blir nöjd för att du KAN pressa dig och din kropp mer än vad du tror så det skapar en hygglig självkänsla och man bränner fett så det kan ju inte bli bättre!! Så nu kan jag bocka av 2/2 träningar jag hade som målsättning denna helg, NÖJD!

Imorgon är det vilodag för mig och jag ska träffa 2 fina ladies för en fika sen blir det nog en promenad och.... Tror det var de, jag har ju inget minne så vi får se om jag har glömt något ;)

Jag är inte så duktig på bloggen för tillfället jag har tagit tag i en massa grejer och jag har börjat kommit igång med mig själv så när jag väl har tid och sätta mig så vill jag skriva om allt men det går inte för det blir redan tillräckligt långt och tråkigt :D

Nu blir det lite mer NHL innan sovdags!

God Natt!!

Sova vad är det??

Herregud varför vaknade jag halv 3 för??

Snacka om att kliva upp tidigt, jag vet inte när jag somnade men runt midnatt tror jag så jag förstår inte varför kroppen tror att de hjälper med så några timmars sömn!

Jag ska infinna mig på gymet kl 09:00 för ett 75 minuters Yogapass, det ska bli intressant och se hur det går med få timmars sömn i kroppen, sakerna som kan hända: tappa balansen och ramla så det blir dominoeffekten med resten av deltagarna eller somna!

Det blir väl ett utmärkt första pass på min framtida träningskarriär på Må bättre!

Så jag skrev in mig idag och vart medlem så nu är jag bunden i ett år, betalat en inträdersavgift?! och så drar dom 224 kr varannan fredag, så nu gäller det att utnyttja kortet och gå på dom pass jag kan för att känna att jag tjänar på det så bara det är ju en jävla push!
Jag har redan lagt upp  mitt eget schema för 10 dagar

Idag: Yoga 75 min
imorgon: Zumba
Måndag: VILA (Vill egentlige testa Afropower eller Body Jam men jag får ta det nästa måndag)
Tisdag: BodyBalance 6:45-7:45 GAAAH!! Enda tiden jag har barnvakt..
Onsdag: Zumba med bästa Angelica!
Torsdag: Rumplyft 30 min
Fredag: VILA
Lördag: Mixpass
Söndag: Kanske Zumba om jag inte bestämmer mig för Afro eller Body Jam på måndagen istället :)

Det här är vad jag vill träna sen får vi se om jag KAN träna dom här passen, men jag håller tummarna :))))

Ellie vaknade 5:30 för att äta så då somnade vi båda om efter det så jag har fått en extra timmes sömn så det kanske inte blir Dominoeffekten på passet!
Nu blir det att äta, amma innan jag ska träffa syster för Lördagsträningen och sen blir det besök och lördagsfika :D

Ha en trevlig Lördag!
kram

D I L E M M A..

Jag är förvirrad och lite kluven, hade en bokad tid på Må Bättre igår så jag och Ellie gick dit och pratade och vart visade runt på gymet och alla salar och ställer är verkligen JÄTTE fräscht och personalen är ju riktigt trevliga så både jag och Ellie gillade allt, Ellie vart intresserad av barnrummet som var jättefint med massa färger och leksaker :))

Det är det enda gymet som uppfyller alla mina krav, Zumba 3 ggr i veckan (Ett måste!), Afropowerdance (vill prova), Afroaerobic(Vill prova), Ashtanga Yoga (aldrig testat, intressant), Body Balance (Skön träning), BodyCombat (Aldrig provat, vill dock), BodyJam(Dans så de är jag väldigt intesserad av), Bodypump(jobbigt som fan men effektiv), box(Jobbigt, men skönt att slåss), Chiball(Vill prova), Core (behöver jag träna), Crossfit (Bra träning om man inte har tid att gyma 2 timmar), Cykel, EasyLine (Vill prova), Freepower (kampsport,afro låter intessant), Funktionell träning, Gympa, Kidz 1,2 och mix träning (bra om man har barn över 3 år att slänga in dom där medan man går och kör ett eget pass), Kundaliniyoga (Vill absolut testa), PEPP (hälsocoach som pratar och pushar), Rumplyft (Ett måste), Yoga (Love), Step, Total (Tuff träning sägs det).
Fri tillgång till HELA gymet och alla pass och allt annat...

Dom har som sagt hur mycket som helst som låter jäkligt roligt och är roliga, det enda stället med barnpassning och barnen ska helst vara 1 år men man kanske kan få det att funka ändå sa han..
Men då har vi nackdelarna och de är 6 dagar i veckan så är barnpassningen på eftermiddagen och jag skulle vilja träna på förmiddagen..
Ett Zumbapass är t ex lunchtid, och det skulle ju vara perfekt men då finns det ingen barnvakt :(

Kostnaden är 224 kr varannan fredag och en inträdesavgift på 900 kr, så det kostar och då vill jag veta att jag kommer att utnyttja det iaf 3 ggr i veckan för att tjäna på det..
Men som sagt när jag rökte så kostade det mer än 448 kr i månaden och det hade jag inga problem med att slösa pengar på och att röka är verkligen inge bra och man bränner upp pengarna (min åsikt) så TACK Ellie för att du kom till det var nog den enda anledningen varför jag slutade och den bästa anledningen ofcourse ;)
Så varför ska jag inte unna mig det här och investera i min kropp och hälsa?
Vi kom fram till att det gör inte så mycket med den ekonomiska biten vi klarar av det, MEN som T sa det måste ju kännas att jag KAN utnyttja det så som du vill..

Zumban jag går på nu kostar 100 kr per gång så det är 400 kr i månaden eftersom det bara är 1 gång i veckan, så 48 kr mer är inte så mycket till än vad jag redan lägger på den lilla träningen jag tränar och om jag ska vara ärlig så visst det tar och det är jättejätte roligt, man blir lite "fastare" i kroppen men jag skulle behöva fler pass i veckan för att få ut mer som jag vill och jag mår jättebra att få träna och vissa "områden" behöver jag träna mer på och det fåt jag ju hjälp med på Må Bättre av tränarna där!
448 kr och kan träna hur mycket som helst, MEN som sagt Ellie finns och det kan jag inte se över utan hon är min 24 timmar om dygnet och hon går i första hand, så finns tiden tro...
Jag är rädd att jag inte kommer att ha den tiden nu när vi ska flytta denna månad, sen är de dags för renovering och flytta in till hus, körkorten måste jag ta nu...
Så det är ju frågan om...

Sen att lämna den Zumba jag går på nu vet jag inte riktigt om jag är redo för, Angelica är BÄST så jag vill inte överge henne, hon kanske vill följa med.....
Hade så jävla kul igår och det värker i kroppen idag så tack för de :D

Ska jag eller inte, många MEN och KANSKE..

Tar en kaffe på det här...

Grattis!!

Grattis finaste Jakob på 2års dagen!

Det är så synd att vi inte är i samma land men vi sänder en massa massa kärlek till dig/er!!!!!

Hoppas du får en fantastisk dag och vi saknar er!

Grattis igen,  önskar familjen Karlsson/Jakobsson


Älskade lilla vän (gammal bild)


Storebror Tristan (gammal bild)

ÄLSKAR ER!!!!

Ellie längtar att få träffa er <3



Går bra nu!

Nu har jag vart ute hela dagen och gjort lite småärenden så som att gå till affären som säljer ett golv som vi är intesserad av och det hela slutar med att försäljaren packar på mig en katalog med andra golv för att dom är mycket bättre..
Varför är jag så dumsnäll och låter dom köra över mig, jag vill INTE ENS HA EKGOLV utan vi var ute efter ett annat och jag VILL HA ljusa golv, antagligen vita så varför ens låta han slösa sin försäljarcharm till mig som inte är intresserad??
Kan det vara för att jag vet att jag inte kommer att köpa några jävla Ekgolv vad han än säger men bara låter han babbla på om andra golv jag inte ens är intresserad av för att han var arrogant mot mitt golv, så mitt undermedvetna gör så att jag straffar honom på det här sättet..
Hmm ja vi kör på den slutsatsen, han uppfyllde inte mina krav och jag slösade på hans försäljarcharm/kunskap!

Nä vi lär nog åka till en Såg som kan såga våra plankgolv så slipper man dumma försäljare!

Det är exakt 4 månader kvar till vi får nyckeln!
Nyckeln till vårt renoveringsobjekt, jag längtar.... Helst till när det är klart och allt står på plats så jag kan börja inreda :)
4 månader kvar till att fixa skinn på näsan så jag inte glömmer bort vad jag ska beställa när försäljare försöker packa på mig massa annat som är mer "praktiskt" till ett hem.

JAG VILL INTE HA ETT SUPERPRAKTISKT HEM, JAG VILL HA ETT HEMTREVLIGT HEM!

Så jag kommer har en vit porslin diskho, vita plankgolv i nästan hela huset, och allt annat som folk har påpekat att det är inte "praktiskt". Nä men det är ju ens hem och ingen arbetsplats och alla praktiska saker är inte snyggt och mysigt..
Så jag går min väg, eller vi går vår väg i vårt hus PUNKT!

Nu ska jag ut igen, Ellie har åkte vagn hela dagen idag men hon tar det rätt så bra verkar det som :D

Kram!

RSS 2.0