5 days left, GO BIG!

Okej, sitter och skriver matschema och rota bland en massa lchf/q recept och känner mig peppad!
Om 5 dagar kör vi igång här hemma, kör igång på allvar! Bort med allt socker och skit verkligen satsar stenhårt på en bättre livvstil!
Jag har inte ett okej från Doktor J än men jag tror han kommer säga att det är okej, eller jag hoppas.. prommisar och ändrad kost börjar jag med sen blir det hit the gym när jag får mitt "okej".

Enda goda med att jag blev så här stor är att jag ALDRIG mer ska väga så här mycket!! Det är tungt, jobbigt och humöret är inte det bästa, självkänslan är i botten. NEJ FY FASEN det finns inget positivt med att vara tjock helt enkelt, jag pallar inte av det helt enkelt.
Ja jag vet att jag har fått barn, 2 barn tätt men det är ingen ursäkt längre då båda har kommit ut. Nu har det gått 22 månader sen jag fick min dotter och ca 5 v sen jag fick min son, jag är redo att bli mig själv igen och jag VÄGRAR gömma mig bakom mina barn som är väldigt lätt hänt: Jag har fått barn-så jag får äta vad jag vill och vara stor.. Nej inte min stil att skylla ifrån mig, helst inte på mina barn.
Säger inte att jag kommer eller ens vill se ut som jag gjorde när jag var tonåring. Jag är en kvinna som har fått två barn och visst lämnar det sina spår som bristningar, lite sladdrig mage Mmen jag kan svarva till kroppen så gott det går och väga normalt. Jag vill må bra och det gör jag INTE när jag ser ut så här, så vad måste göras?
Jo svaret är rätt så enkelt, det är upp till MIG vad som kommer att hända. Den enda som har ansvar över mitt liv är jag själv så EXCUSES BEGONE!

Jag tog upp ett par byxor i stl 36 som är målet till nästa sommar! Och hur mång kilon det är vet jag inte, jag ska träna och mäta och inte väga!! Men jag gissar på - 20 kilo... Men vi får se vart jag hamnar eftersom jag ska inte bli smal-smal utan smal-tränad och muskler väger ju en del!

Skitsamma, jag ska bli bekväm med mig själv igen det är allt jag vet :)

JAG SKA KLARA AV DET HÄR!!Kommentarer
Postat av: Maja

Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2012-10-14 @ 08:46:25
URL: http://allasmslan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0