Vackert väder = Inget skrivande!

Välkommen sommaren!!

Eller är det för tidigt och säga det tro? Hela helgen har i alla fall bjudit på sol och värme så det har känts som sommaren är här :)
&
GRATTIS till "lilla" Lilly som fyller år idag!!

Vi har varit ute hela dagarna och gungat, lekt, ätit glass med kära vänner (Inte Ellie) och bara njutit av allt det vackra och det är så underbart!
T har varit ledig sen torsdag eftermiddag så vi har haft mycke tid tillsammans och jag har fått sovmorgon både på fredag, lördag och söndag!! Blivit riktigt bortskämd med andra ord, underbara man!!
Men idag fick han sova i alla fall så det lättade lite på mina skuldkänslor ;)

Påskafton firade vi hos moster&man i deras fantastiska hus i Elsborg ("gammal" stadsdel i Falun) Det är ett stort falurött hus med en stor tomt, ovanligt att få ha ett stort hus OCH en stor trädgård mitt i stan så lyckos dom!
Vi åt god mat och T gick hem tidigare med Ellie så hon fick lägga sig och jag vart kvar i pokerspelet som jag, moster, hennes man, mormor spelade (syster satt bredvid och drack vin) och självklart så vann jag så det var en bra avslutning på en härlig kväll!
Igår så var vi där och grillade och åt gott och bara njöt av vädret och sällskapet, så denna påsk lär nog vara den bästa vi har haft så det finns inget att klaga på!

Igår innan vi vandrade till moster så fikade jag, syster, pappa, mamma, T och Ellie med våran halvsyster M (pappas dotter som han fick innan han träffade mamma)  vi har nog inte träffats på 5 år eller något liknande så det var JÄTTEKUL!
Hon bor och jobbar i Uppsala där hon jobbar heltid som Cancerspecialist, har hund och häst och har ett "utlandsbehov" några gånger per år så hon har fullt upp så det är svårt att få till en träff!
Men vi har bestämt till nästa år när syster med barn och man kommer från Australien så ska vi styra upp något, man märker på pappa att han blir glad när vi träffas så han skulle nog bli superglad om vi alla hans 4 döttrar kunde samlas nästa år så det blir ett uppdrag att få till..

Denna påsk i ett sammandrag:
Fint väder..
Underbart sällskap..
God mat..
Gott vin..
mååååånga promenader..
mycket lek och bus..
allt var PERFEKT helt enkelt!

Idag så började allvaret igen fast det va Söndag, TRÄNING! Ett försök att få bort påskgodiset och allt det andra så började min dag med ett träningspass på gymmet, det var blandade känslor men jag gjorde det och man mår bra efteråt så det var väl värt det ;)

Imorgon kanske jag har tid att skriva ett fint inlägg med bilder, men det beror på vädret om det blir najs väder så är både jag och Ellie borta hela dagen ;)


Snart är det dags att få sova i några timmar!
God Natt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0