Energier..


Den energin du sänder ut i livet är det du får tillbaka??


Ja det tror jag utan att tveka, det finns ingen tvekan om HUR du behandlar så kommer du bli behandlad..
Varför skulle livet vara lätt, varför skulle livet vara enkelspårigt??
Det finns en mening med det, vi behöver utmanas och vi behöver få välja våra vägar för att bli starkare i oss själva, känna att vi lyckas och vissa får ta mer utmaningar än andra men det har nog en meningen det med, dom som får ta MYCKET är dom som kan gå igenom mycket utan att gå under..

Men dom flesta går igenom en HEL DEL svåra grejer så tro aldrig att du är speciellt utsatt, det handlar om HUR man går till väga när väl hindret är framför dig..
Antingen skriker du och hatar allt och alla eller så tänker du först innan du vidtar åtgärder HUR kan JAG lösa MITT bekymmer..

Om man är den sistnämnda så kanske man tror att den personen aldrig har några bekymmer fast i själva verket så har man gått igenom något väldigt jobbigt, MEN man har valt att anta sin utmaning  med sig själv eller med dom det berör och inga andra.. Man fixar till det och går vidare och om det är något man inte kan kontrollera så accepterar man det och lever vidare utan att se sig om..

Första alternativet att bara skrika och tro att man får all skit och är helt ensam om det blir nog väldigt trångsynta och negativa, livet är bara skit och man är negativ till allt:

-"Äntligen är den kalla helvetes vintern över, härligt med Våååår! Men fan att man blir så skitig och fötterna blir dyngsura, fan att det ska vara så mycket slask, fan för Våren och snart börjar pollensäsongen och då går det mycket pengar till medicin sen blir sommaren säkert lika varm så man inte kan vara utomhus så kan jag inte bada för jag är för tjock"
-"Efterlängtade härliga Vår, nog för att man blir bra skitig och blöt om fötterna men vad gör det när solen värmer så här skönt och sommaren snart är här och man får ta fram flipflopsen"

Samma mening med två olika inställningar..

Att se dom vackra sakerna runt omkring en ger en harmoni i kroppen, men det gäller att upptäcka dom vackra sakerna..
Ge dig själv den möjligheten, den chansen att se allt från en annan synvinkel att se den kraft livet har och hur vackert livet är, ha inte så bråttom utan stanna upp och andas in livets erbjudande och uppskatta dig själv, ditt liv, din omgivning, din familj, dina vänner då kommer livet att ge dig det du ger livet, och då kommer det komma lösningar små som stora..

Att skrika åt livet och kasta skit på det är det du projekterar och det är de du får tillbaka..

Om vi har den här gåvan att kunna forma,skapa våra egna liv och beslut, att ensamma hitta våra lösningar så undrar jag varför tackar vi Gud för det, det är ju vi själva som har gjort det..

Det sjuka är att så fort det händer något gott och allt flyter på och saker ramlar på plats så ifrågarsätter man alltid det "Jaha och när kommer nästa hinder?"
Istället för att säga tack och ta emot det som ges med ett leende, är det inte konstigt hur människan fungerar?? :)

Vi alla är skapta precis lika, våra föräldrar började skriva våran historia den dagen vi kom ut
"Kapitel 1...."
Hur du vill avsluta din historia är upp till dig och ingen annan..

-Okänd





Kommentarer
Postat av: Kersti

Vi är på helt samma nivå med samma tänk idag ser jag! ;)

Kram kram

2011-03-29 @ 23:24:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0